Agenda Cultural
T'escoltem
Espai Jove
TIC
CIJ
Aula Click
Espai Comboi
Espai xarxa social
L'Estudi
El Rogle
Pannel pissara
CIJ
Espai Jove exterior
L'Espai Jove compta amb espais per a realitzar activitats com ara música, cuina, zona chill-out, ball, teatre, oci nocturn, activitats digitals i serà punt de trobada de joves. 
L'Espai Jove està concedit de manera versàtil per tal que poden ocòrrer moltes activitats al llarg de la setmana. Les parets són mòvils i això possibilita montar i desmuntar espais.

A més a més comptem amb 10 portàtils per poder realitzar formació digital, ara com programació de videojocs i Word. Aquests estan concebuts d'aquesta manera perquè podem reunir-no s o formar aespais com eEl Rogle o Espai Click.

També disposem dels serveis de joventut d'assessoria i informació, iniciatives de suport a l'associacionisme juvenil i projectes europeus,  el Servei Europa Jove, servei per als joves del municipi amb la intenció de fomentar la ciutadania europea i resoldre dubtes sobre els diferents programes de mobilització a tota Europa.

Som membres de la Xarxa de Serveis d'Informació juvenil Europea Eurodesk i col·laboradors al Portal Europeu de la Joventut


Ens trobaràs al Parc de l'Alteró de Silla  o al teléfon 963121144