Agenda Cultural
Concurs Des del Balcó
T'escoltem
Espai Jove
Espai Jove exterior
CIJ
TIC
Aula Click
Espai Comboi
Espai xarxa social
L'Estudi
El Rogle
Pannel pissara
CIJ

L'Espai Jove
 compta amb espais per a realitzar activitats com ara música, cuina, zona chill-out, ball, teatre, oci nocturn, activitats digitals i és punt de trobada de joves a partir de 12 anys.

L'Espai Jove està concedit de manera versàtil per tal que poden ocòrrer moltes activitats al llarg de la setmana. Les parets són mòvils i això possibilita montar i desmuntar espais.

A més a més comptem amb portàtils per poder realitzar formació digital, ara com programació de videojocs i Word. Aquests estan concebuts d'aquesta manera perquè podem reunir-no s o formar a espais com El Rogle o Espai Click.

També disposem dels serveis de joventut d'assessoria i informació, iniciatives de suport a l'associacionisme juvenil i projectes europeus,  el Servei Europa Jove, servei per als joves del municipi amb la intenció de fomentar la ciutadania europea i resoldre dubtes sobre els diferents programes de mobilització a tota Europa.

A l'Espai Jove desenvolupem el Itinerari per a la participació juvenil Creant Futur: Cantera, Connecta i Creando Futuro ja que som coordinadora de la Xarxa valenciana Creant Futur i desenvolupem el projecte Conecta Joven de la Fundación Esplai.

També som membres de la Xarxa de Serveis d'Informació juvenil Europea Eurodesk i col·laboradors al Portal Europeu de la Joventut


Ens trobaràs al Parc de l'Alteró de Silla  o al teléfon 963121144

Els nostres tallers per a xiquets i per a joves

Recomanacions i propostes virtuals  CLICANT ACÍ