Agenda Cultural
Concurs Des del Balcó
T'escoltem
Cultura
PARAULES AL VENT_final_retall logos
vinil paraules al vent 2
vinil paraules al vent parcs 2

IX Paraules al vent

 

Festival de Contacontes: històries, contes i narradors.

 

 

                        Aquesta iniciativa naix en 2008 amb la intenció de recuperar els espais públics amb més afluència, com a llocs de relació ciutadana. Als pobles, els parcs son l'espai natural de relació de varies generacions, xiquets, pares, adolescents, joves i la gent gran. Aquest festival vol una democratització de la cultura, volem dur la cultura al poble. Cada dia es més dificultós omplir els espais culturals així que caldrà canviar els espais de cultura per donar resposta als ciutadans.

 

                        Cal destacar la importància, sobretot, de portar la narració oral als xiquets i xiquetes perquè, des de les institucions, s’ha de mantindre i promoure la tradició oral i la lectura als infants com a activitat intel·lectual i afectiva. Els contes, a més d’entretindre, ensenyen a escoltar, a comunicar-se, a identificar les emocions... a més, enriqueixen el llenguatge, desenvolupen la creativitat i la paciència i ensenyen valors.

 

            Aquest any, 2016, és la 9ª edició d´aquest projecte, on Silla s'inundarà, una vegada més, de paraules, contes, histories i narradors que ens faran gaudir amb les seues Paraules al Vent.