Agenda Cultural
T'escoltem
Conservatori
conservatori de silla BENVINGUTS A LA PLANA DEL
CONSERVATORI PROFESSIONAL MUNICIPAL DE MÚSICA DE SILLA
Des del dia 23 de Març estem treballant amb el nostre alumnat via online per a poder oferir-los la major ajuda per al desenvolupament de la seua formació donades les circumstàncies que actualment ens rodegen, perquè afecten com a mínim possible en l'aprenentatge del nostre alumnat.
Recordeu que per a qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.
HORARI D'ADMINISTRACIÓ:

DE DILLUNS
A
DIVENDRES

10:00 A 13:00 HORES

Telèfon: 96 121 09 88 - conservatoridesilla@gmail.com


El nostre conservatori és un centre professional municipal que dóna un servei al poble i a tots el ciutadans. El centre ofereix la possibilitat de matrícular-se en ensenyances elementals i ensenyances professionals.

Les ensenyances elementals consten de quatre cursos en els quals les assignatures que s’imparteixen són l’instrument, llenguatge musical i cor, en tercer i quart s’afegeix l’assignatura de conjunt.

Les ensenyances professionals consten de sis cursos en una varietat més amplia d’assignatures.
 

A part de l’ensenyament musical la comunitat educativa té com a objectiu primordial oferir a tots els alumnes una qualitat en quant a experiències personals de convivència i a més de desenvolupar inquietuds en els alumnes, i fer-los compartir tot allò que el dia de demà quedarà en els seus records com a unes vivències molt gratificants per a ells.


 
 

YOTUBE_page-0001