Agenda Cultural
Concurs Des del Balcó
T'escoltem
Biblioteca
Setmana de les Lletres Valencianes

Dimecres 27:Recital poetic: 10 mirades sobre Vicent Andrés  EstellesA les 20:30 hores al Teatre de la Plaça a càrrec de: Paco Alba, Xelo Alcaide, Josep Amigó, Ramon Guillem, Dolores Herranz, Francesc López, Salva Magalló, Lola Martínez, Carmen Primo i Vicent Rovira. Presenta el recital Andreu Sevilla Collado.Dijous 28:

A les 19:30 hores al Teatre de la Plaça i a càrrec d’El Sueño del Búho, Amigos de la Poesía (ALCAP), Taller en vers (UPV), Polimnia (UPV), Concilyarte, Clave. Acompanyats per les sopranos: Rosanna y Gisela Morales de Veus de Cambra i pel Grup Instrumental Alba del Conservatori Professional de Silla. Aquest recital està patrocinat per la UNESCO CLUB HERITAGE. Assistirà el president de la UNESCO en València  José Osuna Expósito i l’alcalde de Silla Serafín Simeón Peris.

Divendres 29A les 20:00 hores al Teatre de la Plaça, acte d’atorgament dels PORROT D’HONOR 2013. Amb la col·laboració del Conservatori Professional de Música: Maite Junquera Acien al violoncel i Xaro Herrezuelo García a la guitarra.XV Porrot d’Honor a l’Activitat Cívica a Haroldo Zaragozá Zaragozá.XV Porrot d’Honor a l’Activitat Esportiva a Santiago González Fajardo.XV Porrot d’Honor a l’Activitat Cultural a Maite Alberola i Bañuls.Porrot d’Honor Ciutat de Silla a la Fundación Instituto Valenciano de Oncología (IVO).Dissabte 30:A les 19:00 hores al Teatre de la Plaça. RECITAL POÈTIC i lliurament delV Certamen Poètic POE-SILLA a càrrec dels Amics de la Poesia de Silla.Amb la col·laboració del Conservatori Professional de Música.