Agenda Cultural
Concurs Des del Balcó
T'escoltem
Biblioteca
Servei de prestec

Servei de prestec

Aquest carnet de préstec serveix per a totes les Biblioteques Públiques Municipals de Silla i les de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana, més de 250 Biblioteques repartides per les ciutats i pobles de la Comunitat.
 
Des de la Biblioteca us informem i recordem que teniu a la vostra disposició la plataforma on-line ebiblio, per a préstec de llibres, revistes, àudio - llibres, etc..

https://comunitatvalenciana.ebiblio.es/opac/#indice

o més senzill, si poseu al Google: “ebiblio comunitat valenciana”, us eixirà la pagina.
Per a fer us d’ella sol us cal el numero de lector, que el teniu al vostre carnet de la biblioteca, i una contrasenya, que si no disposeu d’ella sols heu de telefonar a la Biblioteca de Silla , 96 120 37 13 de 09:00 a 13:00, i us la facilitaran i si cal us explicaran com fer el préstec. La devolució es automàtica.

La Biblioteca informa què tots els préstecs en vigor han quedat posposats per al 30 d’abril, de moment. Així cap usuari/a tindrà cap sanció.

De la mateixa forma si per algun motiu l’alerta sanitària es prorrogaria, la XLPV del Sistema Bibliotecari Valencià, prorrogaria 15 o 30 dies més afegits al 30 d’abril.

En tot cas, garantir que cap usuari tindrà cap tipus de sanció per la devolució dels llibres. Qualsevol dubte els atendre’m al 96 120 37 13, de 09:00 a 13:00.

Pots consultar el nostre fons bibliogràfic al catàleg on line:


http://www.ceice.gva.es/web/xlpv"

Servei de préstec:

Per poder emportar-se els llibres a casa, cal fer-se el carnet, per la qual cosa sols es necessita:

·          una foto de carnet

·          el DNI

Aquest carnet de préstec serveix per a la Biblioteca Pública de Silla i les de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana, més de 250 Biblioteques repartides per les ciutats i pobles de la Comunitat.

Accés a Internet: A les Biblioteques Municipals de Silla disposes d’ordinadors per a connectar-te a Internet. El temps màxim diari de connexió es de 60 minuts. La Biblioteca de Silla estan equipades amb Wi-Fi, pots vindre a navegar amb el teu portàtil.