Agenda Cultural
Concurs Des del Balcó
T'escoltem
Agenda cultural
mascaretes
21 de setembre 2020
Mascaretes #jovesresponsable
Espai Jove
Per a joves de 12 a 30 anys

mascaretes

mascaretes2

El Consorci Xarxa Joves.net, dins la campany #joveresponsable, repartirà mascaretes a la població jove dels 22 municipis que hi formen part.

En aquesta ocasió des del consorci es distribuiran més de 4000 mascaretes de la campanya #joveresponsable entre la població jove. Amb cinc de les imatges de la campanya, dissenyades per la il·lustradora valenciana barbituirikills (Bárbara Sebastián), el consorci joves.net reforçarà aquesta campanya dirigida especialment a la població jove, recordant les mesures de protecció davant la Covid-19. L'ús de la mascareta s'ha convertit en una eina indispensable de lluita contra la pandèmia i volem des de de la nostra entitat, que es convertisca a més a més en un element d’identitat d'una actitud indispensable, ser #joveresponsable davant la situació que estem vivint.

Des dels Centres Joves que conformem aquesta xarxa intermunicipal, es realitzarà el repartiment d'aquestes simpàtiques mascaretes, que al costat de la campanya de missatges en format de vinyetes que es va realitzar durant els mesos més durs de la pandèmia i l'estudi «joves i covid-19 conscients i responsables» conformen un conjunt d'intervencions municipals amb el focus en la salut de la població jove. En aquesta nova actuació, la xarxa joves.net compta amb la col.laboració de l’Institut Valencià de la Joventut de la GVA.

El Consorci Xarxa Joves.net està integrat per 22 ajuntaments: Alaquàs, Albal, Aldaia, Almussafes, Barri del Crist, Benetusser, Catarroja, Godella, Manises, Mislata, Moncada, Paiporta, Paterna, Picanya, Picassent, la Pobla de Farnals, Quart de Poblet, Sagunt, Sedaví, Silla, Torrent i Xirivella. El seu principal objectiu és treballar accions d’informació i dinamització des dels departaments de Joventut, de forma coordinada i compartida, amb uns mínims de qualitat i efectivitat per a promoure activitats socioeducatives en el marc de l'educació no formal.

La regidoria de Joventut de Silla com a membre de la Xarxa JOVESNET repartirà  més de 4.000 mascaretes entre els joves de 12 a 30 anys. 
Vine al Espai Jove i arreplega la teua...i et donarem una agenda jove 20-21.
ImprimirImprimir
TornarTornar