Agenda Cultural
Concurs Des del Balcó
T'escoltem
Agenda cultural
BITS DE CONEIXEMENT
30 de març 2020
PROJECTE DE L'ESCOLA D'ADULTS "BITS DE CONEIXEMENT"
Escola d'Adults

bits de coneixements

qr_img

BITS DE CONEIXEMENT és un projecte del CFPA de Silla que naix amb la intenció de donar un servei educatiu, no tan sols als nostres alumnes, sinó a tots aquells que vulguen formar-se a casa.

El projecte consisteix en fitxes de diverses matèries (Castellà, Valencià, Anglés, Matemàtiques, Naturals i Socials) presentades de forma clara, senzilla i visual, on cada matèria està identificada per un color i un símbol per facilitar a l'usuari la selecció d'aquelles que més els interesse.

El terme BIT, en anglés "poc", fa referència al tipus de continguts que trobarem a les fitxes: sintetitzats i comprensibles. A més, es pretén que els coneixements que presentem siguen útils, atractius i fàcils de digerir per a aconseguir una assimilació ràpida i fàcil d'aquests.

Aquest projecte s'endinsa dins del moviment #joemformeacasa (també impulsat pel centre), que busca la conscienciació de la població sobre l'aprofitament del temps de confinament d'una manera productiva i educativa. 

Es podrà accedir a les fitxes a través de l'apartat del projecte de la nostra web i del Facebook de l'escolaNo obstant això, es tracta d'un recurs lliure i fàcil de difondre que pot circular per qualsevol xarxa social. A més, cada fitxa porta un codi QR. que ens porta a l'apartat del projecte de la nostra web.


No ho dubtes i anima't a formar part d'aquest moviment!
ImprimirImprimir
TornarTornar