Agenda Cultural
Concurs Des del Balcó
T'escoltem
Agenda cultural
ESCOLA D'ADULTS
16 de març 2020
FUNCIONAMENT DE L'ESCOLA D'ADULTS DURANT L'ESTAT D'ALARMA
Escola d'Adults

90646314_1486192261565645_5800416611001171968_o

Com a mesura preventiva davant del COVID-19, l'escola romandrà tancada al públic des del dilluns dia 16 de març (i fins a nova ordre) seguint les instruccions de la Secretaria Autonòmica d'educació i Formació Professional de la Comunitat Valenciana.

Durant aquest període de suspensió, es mantindran les activitats educatives (sempre que resulte possible) a través de les modalitats a distància i en línia.

A més, estem habilitant una pàgina web on publicarem material de les diferents àrees que tractem al centre i que estarà obert a tot aquell que vulga seguir formant-se des de casa.

Des del centre vos recordem que cal quedar-se a casa per tal d'evitar la propagació d'aquest virus, i eixir sols quan siga imprescindible.

També recomanem la desinfecció continuada del lloc on estem confinats i la neteja constant de les nostres mans.

Per últim, també vos animem a no difondre tot el que ens envien per xarxes socials com Facebook i WhatsApp. Tenim al nostre abast una gran quantitat de mitjans de comunicació digitals on podem seguir el desenvolupament de la situació. Deixem les xarxes socials per als continguts divertits i aprenem a fer un ús responsable d'aquestes. No juguem a ser periodistes i evitem falses alarmes socials.

Molt d'ànim i a seguir formant-se!

ImprimirImprimir
TornarTornar