Agenda Cultural
Concurs Des del Balcó
T'escoltem
Agenda cultural
IlustracionSuperhero-Chica-v02
26 d'abril 2019
Jove Oportunitat – JOOP
Espai Jove
Per a joves de 16 a 21 anys

JOOP Espai

Jove Oportunitat – JOOP - és un programa dissenyat i organitzat per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) l'objecte del qual és la realització d'accions de motivació i orientació per a jóvens entre 16 i 21 anys que han abandonat els estudis amb problemes de fracàs escolar, absentisme , desmotivació i desorientació.


La implementació del projecte serà a partir del 13 de maig de 2019 i comptarà amb un coach el qual acompanyarà un grup de 12 joves al llarg de 5 mesos.

Inscripcions:
REUNIÓ PREVIA: DIVENDRES 10 DE MAIG A LES 11H AL ESPAI JOVE
Cal estar inscrit al Programa de Garantia Juvenil.
Tindre entre 16 a 21 anys
Inscripcions al Espai Jove
Entrevista personal.

Què és JOOP?

Com a programa de segona oportunitat, JOOP acudix en el suport del jove i constituirà una experiència vital de canvi gràcies a un programa de coaching, visites a empreses i trobades esportives, cultural i amb altres Joopers...

La filosofia que inspira esta actuació va nàixer a França ("Escoles de la Segona Oportunitat") i, pels bons resultats obtinguts, el Fons Social Europeu-Iniciativa d'Ocupació Juvenil (FSE-IEJ) ara dóna suport a la seua implantació a Espanya.

L'Ajuntament de Silla iniciarà el projecte el proper 13 de maig, així que si estàs interessada o interessat o penses que tens alguna persona la qual voldria participar, vine a la reunió informativa el divendres 10 de maig a les 11hores a l'Espai Jove per reservar la plaça..


Més info a clicant ací
ImprimirImprimir
TornarTornar