Agenda Cultural
T'escoltem
Agenda cultural
es busca joves de 16 a 21 anys
18 de desembre 2017
Programa JOVE OPORTUNITAT
La Nau Jove
Per a joves de 16 a 21 anys

JOOP  DE 16 a 21 anys

joop

El Programa "JOVE OPORTUNITAT" JOOP 2 del Institut Valencià de la Joventut -IVAJ- està financiat pel Fons social europeu de la Unió Europea i està destinat a joves d'entre 16 i 21 anys que han abandonat (o estan en risc d'abandonar) el sistema educatiu prematurament, amb problemes de fracàs escolar, absentisme , desmotivació i desorientació.

La implementació del projecte serà a partir del mes de gener de 2018 i comptarà amb un coach el qual acompanyarà un grup de 15 joves al llarg de 6 mesos.

Inscripcions:
Cal estar inscrit al Programa de Garantia Juvenil.
Tindre entre 16 a 21 anys
Fins el 21 de gener a la Nau Jove.
Entrevista personal.Què és el Programa JOOP?

Des d'un enfocament integral, cada jove participant reflexionarà sobre el seu projecte de vida i, a continuació, definirà un projecte professional, que es concretarà en un itinerari personalitzat que seguirà a partir de l'endemà del seu pas pel taller. Un camí que els portarà a aconseguir els seus objectius vitals i professionals.

La filosofia que inspira esta actuació va nàixer a França ("Escoles de la Segona Oportunitat") i, pels bons resultats obtinguts, el Fons Social Europeu-Iniciativa d'Ocupació Juvenil (FSE-IEJ) ara dóna suport a la seua implantació a Espanya.

Més informació del programa JOOP clicant aquest enllaç

 
ImprimirImprimir
TornarTornar